Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


Vogrig L. & C. Srl

Viale Libertà, 138 - 33043 Cividale del Friuli ( Udine)

Tel 0432.730236

Fax 0432.700719

www.gubana.it

vogrig@gubana.it

Fotogalerija

 
 

Descrizione

Podjetje VOGRIG L. & C. d.o.o. je leta 1963 ustanovil gospod Attilio Vogrig. Najprej je imelo sedež v njegovem domačem kraju, v Hlodiču pri Garmaku, nato pa so ga preselili v Čedad, znano zgodovinsko središče v dolini Nadiže (Valli del Natisone). Danes podjetje upravlja sin Lucio z družino in je opremljeno z moderno delavnico s površino 2.000 m2. Podjetje je zaradi splošno priznane kakovosti, največji proizvajalec gubanic.

Poleg modernih naprav, podjetje zaposljuje 12 izobraženih slaščičarjev, ki pomagajo ohranjati tradicijo in skrb, ki je moderna tehnika še ni sposobna nadomestiti. VOGRIG d.o.o. vse svoje izkušnje in znanje zunanjih tehničnih svetovalcev vlaga v izpopolnjevanje kakovosti svojih izdelkov ter za raziskave in razvoj novih izdelkov, ki bodo ustrezali potrebam potrošnikov.

Zaradi ustaljene tradicije in v želji po ugajanju strankam ke podjejte leta 1999 pridobilo certifikat, ki potrjuje, da je kvaliteta v skladu z zahtevami določila UNI EN ISO 9001 za proizvodnjo in prodajo kvalitetnih peciv.

Kulinarični vodnik po Italiji »Guida gastronomica d'Italia« navaja gubanico kot »slovito furlansko specialiteto«: pred leti so izdelak pripravljali doma, ob božičnih in velikonočnih praznikih in za poroke. To praznično pecivo je sčasoma postalo del vsakdana: za zajtrk, malico ali po kosilu. Poleg gubanice je Vogrig razvilo proizvodnjo številnih drugih slaščičarskih izdelkov: pogač, štrukljev, štrudla, rozinovih kolačev, tort in različnih vrst pit. Proizvodna tehnologija in embalaža za naravno pakiranje omogočata dostavo po celem svetu.


Search & Find

Quick search

foto galerija