Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


Pinosa s.r.l.

Automazione industriale di processi produttivi

Viale dell' industria, 7
33017 Tarcento (UD) Italy
Tel. +39 0432 783298 - Fax +39 0432 783416

E-mail: mailbox@pinosa.net
Web: www.pinosa.net

Fotogalerija

 
 

Descrizione

Leta 1979 je bilo ob vznožju Alp, na marljivem Severovzhodu Italije, ustanovljeno majhno obrtniško podjetje, ki še danes deluje, vendar se je skozi leta spreminjalo v vedno večji industrijski kompleks. Danes ima pomembno vlogo po celem svetu na področju moderne tehnologije za industrijsko avtomatizacijo proizvodnih procesov, predvsem pri predelavi lesa.

Podjetje od nekdaj išče in raziskuje nove tehnologije in ima v lasti več mednarodnih patentov. Načrtujejo in izdelujejo  stroje za stranke in za lastno prodajo, ki vsi dosegajo visoke standarde in so zelo kvalitetni. 

Zaposluje projektante, ki so specialisti za mehaniko, dinamiko olj, elektroniko, software, in samostojno proizvaja tesarske in mehanske dele svojih strojev. Njene delavnice dinamike olj in elektronike izpopolnjujejo avtomatizacijo strojev.

Trenutno jedro poslovanja predstavlja ravno izdelava obdelovalnih centrov za drva, avtomatične in pol-avtomatične naprave za lesni energetski trg, ki so vedno bolj priljubljene tako pri majhnih kot pri velikih proizvajalcih; naprave za sušenje lesene biomase za pridobivanje energije in naprave za sočasno proizvajanje.

Podjetje uspešno deluje tudi na področju avtomatizacije, plastičnih mas, aluminija, termoregulacije, elektromehanike in tesarstva.

Cilj Pinose je združiti najboljšo razpoložljivo tehnologijo, moderno, fleksibilno in pripravno sposobnost načrtovanja ter poglobljeno znanje, da bi svojim strankam lahko ponudili najboljše možne rešitve, v skladu z njihovimi zahtevami.

Pinosa pomeni dinamičnost, izkušnje, zanesljivost, tehnologijo, kvaliteto in inovativnost.


Search & Find

Quick search

foto galerija