Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


LIS MATIIS

Azienda agricola e produzione vini di Comelli Daniela

Via del Molino 19

33045 Nimis- Udine

tel. 0432-790397

e-mail danielacomellim@libero.it

Fotogalerija

immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
immagine
 
 

Vabimo vas, da nas obiščete ali da nas pokličete, da bomo lahko z vami delili svoje izdelke. Prepričani smo, da vas ne bomo razočarali, saj imamo že več kot 50-letno tradicijo.

Naša vina so rezultat znanja in ljubezni:

FRIULANO: belo, suho. Vonj s pridihom breskve. Svež okus, rahel perlage in na koncu še značilen okus po mandljih. Primerno dolgo zori v značilnih lesenih sodih.

REFOŠK: Kralj rdečih vin, temno rdeče barve z izrazitim vonjem po divjih češnjah. Zaradi svojega polnega okusa se prilega vsem glavnim jedem, zaradi svoje odločnost pa predvsem divjačini. Tudi to naše vino zori in doseže svojo popolnost v lesenih sodih.

CORVINO: redko rdeče vino, posebno predvsem zaradi zgradbe tal, na katerih so zasajeni naši vinogradi. Temno rdeče barve, suhega, rahlo kiselkastega okusa po gozdnih sadežih, ki se na koncu omili in spominja na divjo češnjo. Prilega se mastnemu rdečemu mesu, ker je zanj značilno, da opere usta. Pravi skriti zaklad, ki ga je vredno poskusiti.

VERDUZZO DI RAMANDOLO: To sladko belo desertno ali meditativno vino vsi poznajo in je pravi biser Furlanije in našega okoliša. Mi lahko samo posredujemo trud, znanje in ljubezen, vloženo v njegovo pridelavo. To naše izjemno vino je res vredno okusiti vsaj enkrat v življenju, če ne drugega zaradi potrpežljive oskrbe grozdja, tradicionalnega vinarstva, prečiščevanja in zorenja v lesenih sodih s kapaciteto 7 hl.


Search & Find

Quick search

foto galerija