Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


Poslovna srecanja in druzabna dozivetja

Organizacija, ki je zazrta v prihodnost, mora svojim ljudem omogočiti, da upočasnijo ritem ter se posvetijo načrtovanju in pripravam. To pomeni, da morajo vodje odpraviti navado nenehne zaposlenosti ...

(Iz kultne knjige Kena Blancharda in Terryja Waghorna Misija: Mogoče ali Kako ustvariti vrhunsko organizacijo, dokler je še čas)

Zgornji poslovni nasvet lahko v polni meri realizirate s ponudbo kranjskogorskega kongresnega turizma. Gotovo prava odločitev za vse, ki ¸elite sebi in svojim partnerjem v miru in daleč od vsakdanjega pritiska osve¸iti in dopolniti znanje, usposobiti strokovne ekipe ali najti nove ideje.

Kranjskogorska destinacija bi lahko bila poimenovana tudi »bio« kongresni turizem, saj nikakor ni usmerjena v mno¸ične poslovne dogodke s tisoč udele¸enci, temveč v kakovostne poslovne dogodke srednjega dometa. Največje dvorane za poslovne dogodke v kranjskogorskih hotelih lahko sprejmejo po dobrih 350 udele¸encev. Prostori vseh dvoran so sodobno opremljeni ter ponujajo prilagodljive prostore za poslovne dogodke, strokovno pomoč pri organizaciji in kakovostne gostinske storitve. Tako so vam na voljo številne mo¸nosti za organiziranje seminarjev, kongresov, predavanj, delavnic, tiskovnih konferenc in drugih srečanj.

Ni vse v velikosti: največkrat  je za »viharjenje mo¸ganov« (brainstorming) primernejša manjša dvorana, kjer udele¸enci lahko poklepetajo ali si med napornimi »treningi« za hip oddahnejo s čudovitim pogledom skozi okno, kjer se zarisujejo gorska slemena ...

Izjema, ki potrjuje pravilo, je večnamenska športna dvorana Vitranc, v kateri lahko organiziramo srečanja za več kot tisoč udele¸encev na vrhunskih in športnih prireditvah, večjih sejmih, kongresih, banketih in zabavnih prireditvah. Sodobna športna dvorana je primerna tudi za izvajanje različnih športnih disciplin, kot so rokomet, dvoranski nogomet, košarka, odbojka, »floorball«, badminton in namizni tenis.

Zgornjesavska dolina s svojo neokrnjeno naravo in neštetimi mo¸nostmi za aktivnosti nudi čudovite mo¸nosti za organizacijo »team building« sestankov, tako v obliki adrenalinskih športov kot sproščujočih skupnih do¸ivetij. Program si lahko pripravite sami ali pa vam ga organiziramo mi.

Zagotavljamo vam, da bo poslovno dru¸enje na ta način gotovo rodilo kako novo idejo, če ne celo vizije podjetja, vsekakor pa bo povezalo sodelavce v trdnejši kolektiv ...

 

 


Search & Find

Quick search

foto galerija