Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


Nahajate se v: Homepage > Šport > Slovenia  > Poleti > Aktivna doživetja poleti

Aktivna doživetja poleti

Lepota pokrajine se vam morda najlepše razkrije s konjskega hrbta. Tudi če je prvič, boste u¸ivali. Z izkušenim vodnikom se lahko kmalu podate iz mane¸e v naravo, po eni izmed jahaških poti, vse do Jesenic, Radovljice, Bleda.

Če ¸elite do¸iveti kajakaštvo, rafting in soteskanje na kristalno čisti reki, Soča ni daleč, le čez Vršič skočite. Lahko pa vas bodo isti vodni športi navdušili tudi malo ni¸je po Savi.

Za vse, ki ne morejo brez golfa, je pravi naslov vadbišče za golf s štirimi igralnimi polji, vadbiščem in putting greenom ob sotočju Pišnice in Save, kjer se bo v naslednjih letih razvilo golf igrišče z devetimi luknjami.

Zgornjesavska dolina je tudi raj za ribiče, saj gorske reke in potoki ponujajo številne mo¸nosti za ulov. Če ste pravi ribiči, boste ulov seveda spustli nazaj v reko ali potok. Ni pa nujno, saj lahko odnesete do tri ribe in si jih privoščite za večerjo. Na kranjskogorskih rekah Pišnici in Bistrici je muharjenje pravo do¸ivetje. Podobno velja za fotolov, »streljanje« ¸ivali s fotoaparatom. Izkušeni vodniki vam bodo omogočili, da boste ¸ivali lahko videli v njihovem naravnem okolju. Če pa so vam vse te aktivnosti premalo za resničen dvig adrenalina, se lotite alpinizma in se povzpnite na vrhove, kjer so se kalili slovenski fantje pred vzponi na Himalajske vršace.


Search & Find

Quick search

foto galerija