Rete della Ricettivita non Professionale


B&B - Casa Carbonara

Facciata d'ingresso

Naslov Borgo San Domenico 3/2, Cividale del Friuli – Čedad (Videm)

Kontaktna oseba Francesca

Odprto  +390432732594/+393392181841

Fotogallery

Interno camera
Interno camera
Interno camera
Interno camera

Descrizione

Casa Carbonara je zgodovinska gosposka vila v zgodovinskem jedru Čedada, ki stoji sredi večstoletnega parka. Sprejeli vas bomo v mirnem, tihem predelu obdanim z zelenjem, čeprav so središče mesteca in storitve zelo blizu (¸elezniška postaja je oddaljena le 5 minut peš, avtobusna postaja pa 3 minute). Objekt se nahaja ob velikem prostem parkirišču in coni za pešce.

Vhod je ločen. Gostom nudimo velike prostore z visokimi stropi in lesenimi podi; na razpolago so 1 zakonska spalnica s kopalnico in 2 dvoposteljni sobi (ena z zakonsko posteljo in ena z dvema posteljama) s skupno kopalnico. V pritličju je večja dvorana, kjer stre¸emo kontinentalni zajtrk z biološkimi in lokalnimi izdelki. Prostor je opremljen s pomivalnim koritom, električno pečico, grelnikom vode, aparatom za kavo in toasterjem. Tukaj si lahko gostje privoščijo manjše obroke med dnevom. Tudi del parka, opremljenega s stoli in mizami, je na razpolago za goste. Kolesa lahko hranite v temu namenjenem prostoru.

Na predhodno prošnjo nudimo opremo za otroke, na primer zibelko, otroški stol, grelnik stekleničk in igrače. Bed & breakfast je namenjen nekadilcem in je zelo primeren za dru¸ine, ki lahko izkoristijo velike in mirne prostore kot izhodiščno točko za ogled Čedada in okolice. Z rezervacijo sprejemamo tudi domače ¸ivali v namenskih ograjenih prostorih na vrtu ali v bli¸njem stranskem prostoru. Upravitelji govorijo italijansko, špansko, angleško in francosko.