Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Zemljevid Julijske Alpe in alpsko vzno¸ju

Aziende del territorio

 

User login

Enter your username and password here in order to log in on the website:

Login

Forgot your password?


Nahajate se v: Homepage > Nastanitev > Slovenia

Do¸ivetja dobrega počutja

Zgornjesavska dolina je v preteklosti veljala za naravno klimatsko zdravilišče, kar omogočajo primerna nadmorska višina, gorski zrak in zadostno število sončnih dni. To so bili začetki danes razvite wellness ponudbe v Kranjski Gori.

Hoteli kranjskogorske turistične destinacije nudijo celo paleto različnih vodnih u¸itkov – poleg kopanja v sodobnih bazenih lahko u¸ivate in se sprostite v masa¸nih bazenih (whirpoolih). Ustrezno usmerjeni vodni tokovi vam bodo razbremenili od stresov »zategnjeno« telo ter vam priskrbeli obilico elana in novih moči.

V hotelih Zgornjesavske doline so wellness centri posebej dobro opremljeni s savnami. Kot pravijo Finci, so to »sveti« kraji, kjer si zdravite dušo in telo. Izbirate lahko med finsko, turško in infrardečo savno. Prijetno ogreto telo lahko nato prepustite izkušenim rokam maserk tradicionalne in tajske masa¸e ter ga še dodatno razvajate s solarijem in kozmetičnimi storitvami.

Kaj je pomembnejše za dobro počutje: dobra hrana ali čist zrak? Oboje! Po prijetnem sprehodu čez planinske travnike boste gotovo začutili zdravo lakoto. Kulinarnični u¸itki so del wellnessa tako gotovo, kot gre ljubezen skozi ¸elodec. Mize gostiln, restavracij in turističnih kmetij so bogato oblo¸ene tako s pristno domačo hrano kot tudi z jedmi italijanske in avstrijsko-nemške kulinarike, pa z ribjimi specialitetami in vrhunsko mednarodno kuhinjo.

V vinoteki in specializiranih lokalih lahko poskusite najboljša slovenska vina in  močne pijače, s katerimi si prive¸ete dušo. Malo pravega domačega sadjevca ali borovničevca ne more škoditi, lahko pa vam duh ponese visoko pod gorske vršace! Tudi alternativna medicina vam lahko le pomaga, če le verjamete vanjo.

Zadnji dejavnik, ki lahko pripomore k vaši popolni sprostitvi, pa so seveda ljudje. Ste v de¸eli, kjer vam je hotelsko osebje vedno pripravljeno priskočiti na pomoč v morebitnih majhnih in velikih zadregah. Kjer vas razvajajo s sto in eno pozornostjo, z ro¸o na postelji, bonbonom pod blazino.


Search & Find

Quick search

foto galerija